10 Motive pentru care ai nevoie de camere de supraveghere

camere-supraveghere-ploiesti

Supravegherea video este un subiect controversat, mai ales în ceea ce privește modul în care aspectele (problemele) de confidențialitate devin tot mai serioase (se află asupra noastră). În același timp, importanța supravegherii în afaceri nu poate fi subestimată în climatul social actual, deoarece este fundamental importantă pentru a asigura siguranța generală a bunurilor dvs. și a persoanelor care lucrează pentru dvs. Ca afacere, este justificabil să vă faceți griji cu privire la sănătatea fizică a angajaților și a proprietății (biroului) dvs., indiferent de mărimea companiei (mai ales dacă aveți o companie mică sau medie).

Monitorizarea CCTV este una dintre cele mai comune forme de supraveghere disponibile astăzi. La nivel global există mai mult de 25 de milioane de camere CCTV operaționale, iar experții consideră că aproximativ 67% din spargerile care au loc în companii ar putea fi evitate prin instalarea unor măsuri de securitate în timp real, precum monitorizarea CCTV.

Monitorizare CCTV și supraveghere video la locul de muncă – Noțiuni de bază
Fie că afacerea dvs. constă din proprietăți comerciale, cum ar fi clădiri de birouri sau puncte de vânzare cu amănuntul, este necesară o analiză atentă a soluțiilor de securitate integrate și extinse. Camerele de supraveghere nu sunt doar ușor de întreținut, ci și vizibile în absența lor din fața publicului. De asemenea, sunt mult mai rentabile decât multe alte soluții de securitate. Camerele CCTV pot fi amplasate într-o locație la alegerea dvs. și nu necesită modificări ample la infrastructura dvs. existentă. Deși există multe categorii de sisteme de camere CCTV din care puteți alege, unele dintre principalele lucruri de reținut includ rezoluția, claritatea, unghiul de acoperire și disponibilitatea infraroșu (pentru noapte), printre altele. De asemenea, este important să înțelegem că, deși camerele CCTV sunt instalate în principal pentru supravegherea video și pentru a descuraja hoții și alte activități infracționale, ele pot contribui, de asemenea, la îmbunătățirea nivelului de eficiență și productivitate al angajaților dvs.

Camerele de televiziune CCTV sau cu circuit închis folosesc tehnologii avansate și procese de înregistrare pentru a permite companiilor să își reducă costurile, protejându-și în același timp activele. Există o varietate de avantaje de care întreprinderile pot beneficia instalând un sistem de supraveghere video.

Prevenirea și reducerea șanselor de furt
Plasând camere CCTV în locații strategice din zona de operare a afacerilor dvs., puteți ajuta la prevenirea actelor de vandalism, a spargerii și a altor infracțiuni grave. Potrivit unui studiu recent cu amănuntul, multe întreprinderi mici pierd aproape 50.000 de euro într-un an din cauza acestor factori, în special în zonele cu criminalitate ridicată. Prin urmare, cu peste 275 de milioane de rapoarte de furturi în companii din întreaga lume, instalarea unui sistem de monitorizare CCTV este, prin urmare, extrem de importantă.

Un alt factor de luat în considerare este faptul că multe întreprinderi non-retail se confruntă și cu furtul, sub forma furtului proprietății companiei și a furtului de proprietate intelectuală. În majoritatea acestor cazuri, angajații înșiși sunt responsabili. Camerele CCTV amplasate în locații strategice pot împiedica astfel de angajați să continue planurile lor, ducând astfel la un mediu de lucru mult mai sigur.

Supraveghere video în timp real
Unul dintre principalele avantaje de afaceri ale supravegherii video este înregistrarea în timp real disponibilă atunci când este necesar pentru proprietarii de afaceri. Astfel de metode comerciale de supraveghere video utilizate în mod tradițional pentru a vă solicita să angajați o persoană suplimentară pentru a urmări toate filmările în timp real, rămânând în premisă. Dar astăzi, cu progrese tehnologice, o astfel de monitorizare poate fi efectuată cu ușurință de la un computer la distanță, telefoane mobile sau tablete. Este chiar posibil să vizualizați imagini în timp real de la camere separate într-o singură fereastră, asigurându-vă în același timp că toate camerele înregistrează ieșirea.

Dovezi penale utile
Filmările camerei CCTV sunt extrem de importante dacă o infracțiune este comisă fie în incinta biroului dvs., fie în jurul acesteia. Nu numai că filmul este valoros pentru a-l identifica și afla pe autorul infracțiunii, dar, de asemenea, îl folosește în instanță ca probă. De multe ori, jurații sau judecătorii iau decizii întregi pe baza filmărilor de monitorizare CCTV și condamnă autorul pe baza acestui fapt.

O mai bună productivitate a angajaților
Dacă dețineți un restaurant sau aveți o afacere cu amănuntul sau chiar o fabrică, o eficiență mai bună a angajaților ar trebui să fie un motiv major din spatele selectării supravegherii CCTV ca măsură de securitate la alegere. S-a dovedit că angajații tind să lucreze cel mai mult atunci când sunt monitorizați cu camere CCTV.

Încetează hărțuirea sexuală
Hărțuirea sexuală la locul de muncă este o problemă continuă în multe țări, în ciuda reglementărilor stricte în vigoare. Instalarea camerelor CCTV nu poate servi doar ca un factor de descurajare strict și poate oferi angajaților dvs. un loc mai sigur de lucru, dar, de asemenea, se poate asigura că astfel de activități sunt prinse în flagrant. În instanță, astfel de imagini CCTV vă pot ajuta, de asemenea, să formulați răspunsul corect în caz de litigiu.

Rezolvați disputele de interne
Indiferent de amploarea afacerii dvs. sau de spațiul de birouri pe care îl acoperiți, disputele vor trebui să apară. Aceste litigii ar putea fi între angajați și manageri, între angajați și dumneavoastră, sau chiar cu angajații înșiși. De obicei, în astfel de cazuri, va trebui să vă dați seama exact ce a mers prost înainte ca lucrurile să scape de sub control. O cameră de supraveghere poate oferi dovezi ample în astfel de cazuri pentru a rezolva incidentul oferind o rezoluție corectă.

Îmbunătățiți experiența de cumpărături a clientului dvs.
S-ar putea să pară ciudat, dar plasarea eficientă a camerelor CCTV în jurul spațiului de vânzare cu amănuntul vă poate ajuta de fapt clienții, permițându-vă să le observați mai atent comportamentele. La rândul său, acest lucru vă poate ajuta să oferiți o experiență de cumpărături mai bună.

Reduceți costurile legate de securitate
Supravegherea CCTV în afaceri are, de asemenea, un avantaj suplimentar al costurilor reduse în comparație cu alte surse tradiționale. Plasarea camerelor CCTV în toate spațiile dvs. va costa mult mai putin decât angajarea ofițerilor de securitate non-stop pentru locații strategice.

Camerele CCTV moderne devin, de asemenea, din ce în ce mai mici și mai puțin atrăgătoare, în același timp promițând o claritate mai bună, suport în infraroșu pe timp de noapte și costuri de întreținere mai mici. Prin urmare, ați putea avea cu ușurință un sistem de monitorizare CCTV la scară completă, care funcționează la o fracțiune din costurile obișnuite să cheltuiți altfel.

Monitorizați zonele cu risc ridicat
Dacă dețineți o fabrică sau aveți de-a face cu produse chimice sau mărfuri periculoase, atunci este obligat să aveți mai multe zone cu risc ridicat în incinta dvs., unde resursa umană este extrem de limitată. În același timp, plasarea camerelor CCTV în astfel de locații nu numai că reduce riscul ca cineva să vegheze fizic asupra unor astfel de zone periculoase, dar vă permite, de asemenea, să vedeți locul în timp real. Camerele CCTV pot fi plasate și în zone predispuse la accidente, astfel încât măsurile de salvare a vieții să poată fi puse imediat în aplicare în caz de accident.

Acoperire 100%
O plasare a infrastructurii CCTV bine proiectată și eficientă în cadrul premiselor afacerii dvs. poate oferi acoperire de securitate 100%. Mai multe camere funcționează împreună pentru a oferi o plasă de securitate care poate fi urmărită cu ușurință dintr-un singur centru de comandă. În acest fel, puteți urmări zonele vulnerabile, asigurând în același timp siguranța persoanelor angajate. Monitorizarea CCTV împiedică, de asemenea, erorile umane să vă împiedice vreodată măsurile de securitate.

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre ofertele noastre!

 

Comments are disabled.